25 Şubat 2015 Çarşamba

Aşkı Bulmak ( Umutsuzca )

Aşk ve ayrılık aslında anlamları birbirinden farklı kavramlar olsada, bir okadarda iç içedirler. çoğu insan ilişkisine son verdiğinde aşkının bittiğini söyler, öyleki aslında biten aşk değil saygıdır..
bir şiir de geçtiği gibi; 'ayrılıkta sevdaya dahil'. zamanında güçlü duygularla bağlanılan birinden, aşk bitti diyerek vazgeçilmez. Ya karşı taraf saygıyı yitirecek bir hata yapmıştır ya da kişi saygısını kaybettirmiştir.
bu bahsedilenler gerçek aşk yaşayan insanlar için geçerli aslında.. Öyleki son zamanlarda bazı insanların bu niteliklerin hiç birine önem vermez olduğunu görüyoruz. Hatta ne yazıktır ki özellikle aşk kavramı gün geçtikçe değerini kaybediyor..
eğer hayatınızda sizin için önemli, değerli, saygılı bir insan varsa onu kaybetmeyin. Yoksa yerine gelen kişi bakımından okadar şanslı olmayabilirsiniz.
Hayatınızdaki insan size karşı saygısız ve tutumsuzsa, kendinizi bunun için üzmeye değmez.. daha önceki yazımızda dediğim gibi siz özelsiniz, yanınızdaki insanda bunun farkında olmalı..
aşkı bulmanız ve kıymetini bilmeniz dileğiyle...

Hiç yorum yok: