27 Şubat 2015 Cuma

Uzun Süreli İlişkide Nelere Dikkat Etmeliyim

Uzun süreli ilişkide dikkat edilmesi gereken konulara önvüceki yazımızda değinmiştik. Bu yazımda  bahsetmek istediğim ekstra konular var.

   Uzun süreli ilişkilerde kişilerin birbirlerine karşı saygılı olmasının önemini tekrar hatır katmadan geçemeyeceğim. Saygı konusunda dengeyi sağlamak ise tamamen sizinle alakalı. Şöyle ki; karşınızdaki insanın size ne kadar saygı duyacağını siz tavırlarınızla belirlersiniz. Aradaki mesafeyi ayarlayarak, şakalasmanın vb.. davranışlarınızın dozu kişinin size karşı saygı boyutunu ölçeklemektedir.

İlişkinizde karşınızdaki kişiden ufak ya da büyük konuları saklamamanız, hayatı birlikte yaşıcağınızı unutmamanız, hayatıda paylaşacağınızı düşünmeniz önemlidir. Biliyorsunuz ki yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
 
    Bu sebeple uzun süreli ilişkilerde şeffaflık yani dürüstlük fazlaca önemli bir konudur. Bu gün ufak bir şey diyerek sakladığınız konu, ileride ayrılık sebebininz olabilir.

    Uzun süreli ilişkilerde, sevdiğiniz insana verdiğiniz değer de oldukca mühimdir. Sevdiğiniz kadına veya adama, sanki dünyadaki tek kadın veya erkek oymuş gibi hissettirdiğiniz durumda göreceksiniz ki karşınızdaki insan sizi kalbinin en derin yerine koyacaktır.

        Sevgi ve sağlıcakla kalınız..

Hiç yorum yok: